Every heart has a story to tell.

Every heart has a story to tell.

perjantai 13. kesäkuuta 2014

LONDON




Tulin tuossa pari viikkoa sitten Lontoosta. 
Ei voi muuta sanoa kuin, että upea kaupunki kaikin puolin.
Oxford streetillä tuli shoppailtua ja muutenkin kaikki "must see"- paikat käytyä läpi. 
Ajattelin koota listan kaikista hyvistä ja edullisista vaatekaupoista jotka Lontoossa löysin.
Vinkkejä siis kaikille matkalla lähtevillä tai matkaa suunnitteleville!

1. Primark

Järkyttävän iso vaatekauppa jossa myydään hienoja (ainakin omasta mielestäni) vaatteita todella halvalla. Siellä tuli vietettyä paljon aikaa ja ostettua todella paljon vaatteita!
Myydäänhän siellä vaatteiden lisäksi muutakin, mutta vaatepuolella tuli kuitenkin suurimmaksi osaksi pysyttyä:)

2. Pull & Bear

Tästä kaupasta löytyi paljon itseni tyylisiä vaatteita. Rakastuin Pull & Bearin printtipaitoihin ja tulihan niitä ihan kiitettävästi ostettuakin:D

3. New Look

Tässä kaupassa kerkesin kierrellä vain vähän aikaa, koska muulla porukalla oli täällä ollessani jo kiire syömään, mutta ehdin siitä huolimatta tehdä löytöjä! Kuinkahan paljon olisin ostanut jos olisin viettänyt kaupassa enemmän aikaa:D

4.Forever 21

Täältä löytyvät (ainakin kesäaikana) kaikista kirkkaimman väriset kesähepeneet melko edulliseen hintaan (ei kuitenkaan vedä hinnoissa millään vertoja Primarkille)


Kysykää toki jos teillä on jotain kysyttävää Lontoosta. Yritän parhaani mukaan sitten kommentteihin vastailla, jos kysyttävää löytyy:)
Kertokaa myös kommentteihin jos haluaisitte nähdä jonkinlaisen "haul"-tyyppisen postauksen, jossa siis esittelisin ostoksiani. Itse ainakin tykkään sellaisia lukea:)


4 kommenttia:

  1. Lontoo on upea kaupunki kyllä!! Itse olin tammikuussa :) Oii ja Primark on kyllä sellainen shoppailijan unelma, jos haluaa paljon halpoja löytöjä tehdä ;) Itse taisin 5 kassillista vaatetta sieltä hamstrata ja sitten ei enää kädet riittänyt kantamaan :D Kaunis blogin ulkoasu sinulla, ihanan hempeä banneri:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on:) Käytiin siellä ollessa kiertoajelulla niin tuli otettua ihan "normaaleista" Lontoolaisista taloista kuvia, koska ne oli kaikki niin hienoja:D Muistikortti täytty tosi nopeesti!
      Ja Primark on kyllä just unelma! Kaikki niin hienoa ja halpaa... että en yhtään ihmettele, että 5 kassillista ostit:D
      ja kiitos vielä ihanasta kommentista!

      Poista
    2. Siellä kyllä melkein kaikki talot olivat kuvaamisen arvoisia!! Pakko päästä uudestaan kiertelemään ja shoppailemaan :P

      Poista
    3. Niin!! Toivottasti pääsis pian käymään uudestaan:D

      Poista